BOLIGADVOKAT TIL KØB, SALG, LEJE OG ENTREPRISE

Har du en sag, der vedrører boligretsområdet? Og har du brug for en erfaren advokat? Hos Advokathuset Midtfyn A/S kan du gennem vores advokat få professionel rådgivning inden for alt, der har med køb, salg og leje af bolig at gøre samt entreprise.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, når det kommer til køb og salg af bolig og giver dig derfor professionel og kompetent rådgivning.

Boligadvokat til køb eller salg af bolig

Skal du købe eller sælge en bolig, kan du med fordel tage kontakt til en af vores boligadvokater med speciale inden for boligretsområdet. Rådgivningen er altid alsidig og kvalificeret, så du får den rådgivning, du har brug for. Vores advokater er dygtige og står klar til at hjælpe dig uanset hvilket område inden for boligret, du har brug for hjælp til.

Vil du gerne være sikker i din sag, kan du komme til at gratis formøde. Ellers tilbyder vi også rådgivning til en fast pris, så du være rolig omkring, at din sag er i de bedste hænder til en aftalt pris. Det er en fast del af vores gode service.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi er medlem af Advokatsamfundet og arbejder derfor inden for etiske regler for køb og salg af ejendom, som det er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. En handel er derfor altid ærlig og sikker gennem os.

Boligadvokat til udlejning og leje af fast ejendom

Når det kommer til lejeretsområdet, er der mange regler – både ved bolig- og erhvervslejemål. Reglerne er meget omfattende med en længere række af krav, som skal overholdes, når der udarbejdes og indgås boliglejekontrakter. Dette kræver en professionel advokat.

Hvis ikke lejekontrakten udarbejdes rigtigt, kan det betyde, at den er ugyldig. Få derfor hjælp fra en af vores dygtige boligadvokater med erfaring inden for lejelovgivning, så lejekontrakten bliver udført korrekt efter gældende regler og krav.

Vi gennemgår også gerne lejekontrakten for både udlejer og lejer, hvor vi ser på:

  • Gennemførelse af lejeforhøjelse med varsling og retshjælp, hvis den skal indbringes for huslejenævnet eller domstolen.
  • Opsigelse og ophævelse af lejekontrakt samt ved misligholdelse af bestemmelserne.
  • Udsættelse af lejere gennem fogedretten ved manglende betaling af leje eller andre regninger
  • Istandsættelseskrav ved fraflytning

Boligadvokat til entreprise

Hos Advokathuset Midtfyn A/S kan du også få kvalificeret rådgivning ved entrepriser. Vores boligadvokat rådgiver både professionelle og private bygherrer samt hoved- og underentreprenører. Advokaten står også klar til at hjælpe med forhandling af entreprisekontrakter parterne imellem. Advokaten sørger naturligvis for at give løbende rådgivning, så sagen bliver gennemført med færrest mulige komplikationer.

Du kan trygt bruge vores boligadvokater, da de har et indgående kendskab til entrepriseret og dermed de regler, der gælder. Retssager ved domstolene og voldgiftssager nedsat af Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed er heller ikke en udfordring.

Al rådgivning sker derfor på baggrund af solid erfaring.

Ring eller skriv til os i dag

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vores boligadvokater kan hjælpe med, kan du kontakte Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24 eller via kontaktformularen.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM, HVAD VORES BOLIGADVOKAT KAN GØRE FOR DIG?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.