LAD OS HJÆLPE MED FORSIKRING OG ERSTATNING

Erstatningssager er der mange af i Danmark, og mange af dem ender desværre med at trække i langdrag på grund af papirarbejde og et væld af detaljer, der skal undersøges. Dette ønsker vi ikke for vores klienter og give derfor altid en hurtig og effektiv behandling, så du kan få din erstatning inden for rimelig tid. Vi gør derfor vores bedste til, at sagen ikke trækker i langdrag. For det er ingen tjent med.

Problemfri sagsbehandling med advokat til erstatningssager
Vores advokater er kompetente og har meget erfaring med erstatningssager, herunder erstatningskrav for arbejdsulykker, fritidsulykker og mange andre. De er derfor klar til at hjælpe dig med juridisk rådgivning og bistand, når det kommer til behandling af din sag ved Arbejdsskadestyrelsen, Ankestyrelsen og domstole. Vigtigst for os og vores advokater er, at sagen forløber problemfrit.

Men ikke nok med det tilbyder vi også bistand ved produktansvarsforsikring, bestyrelsesansvar, bestyrelsesansvarsforsikring, professionsansvar, sportsskader, patientskader og arbejdsgiveres erstatningsansvar. Vi dækker derfor mange områder og kan helt sikkert hjælpe dig.

Vi møder altid vores klienter med stor forståelse for, hvor vigtigt det er at få afsluttet en erstatningssag, og at det sker ordentligt og retfærdigt. Vi behandler derfor alle sager med en personlig tilgang.

Kontakt os omkring erstatning og forsikring
Har du en erstatningssag eller forsikringssag, du gerne vil have os til at se på, kan vi hos Advokathuset Midtfyn A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller gennem kontaktformularen.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM ERSTATNING OG FORSIKRING?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.