VI HÅNDTERER ØKONOMI OG AKTIVER VED INSOLVENS, REKONSTRUKTION OG GÆLDSSANERING

Står du i en situation, hvor din virksomhed er truet af konkurs eller har brug for en rekonstruktion? Så har du brug for et godt og stærkt team af advokater til at hjælpe dig. Hos Advokathuset Midtfyn A/S tager vi hånd om sagen og behandler den hurtigst muligt. Vi tilbyder juridisk bistand inden for alle områder af insolvensret, herunder konkurs, gældssanering og rekonstruktion.

Advokat til rekonstruktion

Vi har dygtige advokater til rådighed med speciale i konkurs og insolvensret, der kan hjælpe kriseramte virksomheder med at gennemføre en rekonstruktion. Har du brug for det, og er det muligt i den pågældende sag, kan der også anmodes om, at vores advokater fungerer som kurator eller tilsynsførende.

Som kurator fører vi retssager, der vedrører omstødelige dispositioner for konkursboet. På vegne af kreditor kan vi ligeledes hjælpe ved omstødelseskrav. Vores advokater hjælper både private og virksomheder og gør det altid med et personligt og professionelt udgangspunkt, så den enkelte klient får den bedst mulige behandling.

Advokat til gældssanering
Er du privatperson, og har du brug for hjælp og rådgivning omkring gældssanering? Så er du kommet til det rette sted, da vi også hjælper med dette. Vi har en advokat til rådighed med omfattende og indgående erfaring som medhjælper i gældssaneringssager ved skifteretten. Vedkommende er yderst kompetent, når det gælder gældssaneringssager ved både virksomheds- eller personlig konkurs.

Kontakt os for hjælp
Kontakt os gerne i dag for at høre nærmere om muligheder for hjælp og bistand til insolvens, rekonstruktion og gældssanering. Du kontakter os på telefon 62 21 21 24 eller gennem vores kontaktformular.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM INSOLVENSRET OG REKONSTRUKTION?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.