Om os

Du finder Advokathuset Midtfyn A/S og vores dygtige advokater på Torvet 3A i Ringe. Vi er et moderne advokathus, som vægter hurtig behandling og personlig service fra det øjeblik vores kunder kontakter os, og frem til vi har afsluttet en sag.

Vi er en professionel advokatvirksomhed, hvor alle vores advokater er dækket af en ansvarsforsikring og en garantiordning hos Tryg Forsikring A/S. Forsikringen dækker advokatvirksomhed udøvet af Advokathuset Midtfyn A/S, uanset hvorfra det udøves.

Salæret fastsættes i den enkelte sag ud fra følgende kriterier:

  • Sagens værdi eller betydning for klienten
  • Arbejdets omfang og vanskelighed
  • Sagens udfald
  • Anvendt tid (herunder om arbejdet måtte ydes uden for normal arbejdstid, eller om det har været en hastesag)

Hvis ikke det aftales med den enkelte klient, anvender vi ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting.

Vores mission

Vi behandler alle vores klienter med stor respekt og en personlig tilgang. Vi dykker derfor ned i den juridiske problemstilling ved hver eneste sag, så vi får en større forståelse for klientens behov.

Det er vigtigt for os og en del af vores filosofi, at vi udvikler en forståelse for den enkelte klient, så servicen altid er relevant og god. Hvis ikke vi dykker ned i den enkelte sag, risikerer vi at yde juridisk rådgivning, der giver flere problemstillinger for klienten. Det vil vi for alt i verden gerne undgå.

Hver eneste ansat i Advokathuset Midtfyn A/S skal derfor tage sig tid til klienten og gøre en stor indsats med den specifikke sagsbehandling, så klienten altid er i gode og sikre hænder. Dette opnås ved at lytte nøje til den enkelte klient.

Vores forståelse for vores klienter gør os i stand til at tilbyde en personlig og målrettet rådgivning, så de får den skræddersyede service og relevante rådgivning, de har brug for. Det skaber både værdi for os og vores klienter.

Vores vision:

Vores klienter er meget mere end bare forretning. De er i fokus og får en juridisk rådgivning med udgangspunkt i deres specifikke sag og situation. Klienten prioriteres altid højest, da det skaber tryghed. Derfor er det vores vision.