VI HJÆLPER VED RETSSAG, VOLDGIFT OG MEDIATION

Er du involveret i en retssag? Som sagsøgt eller sagsøger? Uanset hvilken rolle du har i forbindelse med en retssag, kan vi hos Advokathuset Midtfyn A/S hjælpe dig med juridisk bistand og advokathjælp. Vi behandler og bearbejder ofte retssager og er derfor kompetente og kvalificerede til at hjælpe dig.

Når du får os til at behandle din retssag, tager vores erfarne advokater afsæt i de personlige omstændigheder i behandlingen af sagen. Det giver os og dig som klient det bedste udgangspunkt for en god sagsbehandling.

Advokat til retssager
Der er er mange aspekter og forhold i en retssag. Det kræver en advokat, der er i stand til at gå ned i detaljerne for at få den fulde forståelse for, hvordan sagen løses. Men det kræver også en advokat, der har lyst og tid til at lytte til klienten og yde en nærværende rådgivning. For det gør en stor forskel i behandlingsprocessen.

Hos Advokathuset Midtfyn A/S er en retssag derfor ikke bare papirarbejde. Vores advokater engagerer sig i den enkelte klient, forbereder sig og gør sit ypperste under gennemførelsen af domsforhandlingen. For os at se er jura mere end bare love og paragraffer – det er et decideret håndværk.

En retssag kræver meget af en advokat, og derfor stiller vi også høje krav til vores ansatte jurister. For det er nødvendigt, at de har et gennemgående kendskab til alle processer og regler, når det kommer til førelsen af en retssag. For at sikre at kompetencerne hele tiden øges, deltager de løbende i kurser inden for relevante retsområder.

Din sag er derfor i trygge og kompetente hænder.

Advokat til voldgiftssager
Udover retssager har vores advokater erfaring med voldgiftssager af enhver art, herunder voldgiftsretter nedsat af Voldgiftnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed i entreprisesager og sager ved tvister ved virksomhedsoverdragelse.

Sager ved skatteankenævn og Landsskatteretten er også noget vores advokater er behjælpelige med. De sørger for at indhente bindende svar fra de statslige instanser, så klienten kan få en sikker afklaring.

Alle sager om voldgift bliver professionelt og effektivt behandlet hver gang.

Advokat til mediation
Har du brug for en advokat i forbindelse mediation, træder vi gerne til. Flere af vores advokater har erfaring med at repræsentere parter ved mediation mellem virksomheder og privatpersoner. En af vores advokater er uddannet og certificeret Mediator og er derfor meget kompetent på dette område.

Kontakt os for advokathjælp
Har du brug for en advokat til en af ovenstående sagstyper, og vil du gerne høre nærmere om vores rådgivning, kan du kontakte Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24 eller ved at sende os en mail gennem kontaktformularen.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM RETSSAG, VOLDGIFT OG ANDEN PROCESFØRELSE?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.