SPORTSADVOKAT VED HJÆLP TIL ANSÆTTELSE OG SPORTSRET

Som professionel sportsudøver eller professionel sportsklub kan du få hjælp af advokater hos Advokathuset Midtfyn A/S, hvis du eller I har brug for hjælp til sportsretlige spørgsmål. Det kan være alt lige fra foreningsret og ansættelsesforhold til køb og salg af rettigheder ved f.eks. sportsbegivenheder. Der kan være mange områder, hvor det er nødvendigt med juridisk bistand, og her træder vi gerne til.

Vi er bestemt ikke grønne på området, da vores sportsadvokater har erfaring med advokatarbejde og bestyrelsesarbejde for store sportsforeninger i Danmark. Herunder har de blandt andet erfaring med godkendelse af ansættelseskontrakter og spillerkontrakter.

Sportsret ligger derfor lige ved hånden for os og giver os mulighed for at give dig en effektiv rådgivning.

Men vi hjælper også til, hvis en sportsforening har brug for juridisk dialog med det offentlige, når det kommer til støtteordninger og lignende. Her træder vi til og kæmper for foreningens sag med respekt for situationen. Det gør os til et oplagt valg, hvis du har brug for professionel og kvalificeret juridisk hjælp inden for sportsret.

Kontakt os for nærmere information
Vi tilbyder mange services inden for sportsret og med vores dygtige sportsadvokater til rådighed, kan de hjælpe dig med hvad end, du har brug for. Du kan kontakte os allerede i dag ved at ringe på 62 21 21 24.

ØNSKER DU NÆRMERE INFORMATION FRA EN SPORTSADVOKAT?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.