JURIDISK RÅDGIVNING OM ANSÆTTELSESRET OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Har du brug for rådgivning i forbindelse med ansættelsesret eller ansættelseskontrakter? Det kan vi hos Advokathuset Midtfyn A/S hjælpe dig med. Den professionelle behandling sker uanset, om der opstår uenigheder mellem en medarbejder og en virksomhed angående ansættelsesretslige anliggender eller der opstår andre forhold.

Advokat til ansættelsesret
Vores advokater med speciale i ansættelsesret arbejder inden for et bredt spekter inden for dette område. De arbejder blandt andet med individuelle ansættelsesvilkår for ansatte i virksomheder og direktører samt incitamentsordning såsom bonusordning. Advokaterne kan også hjælpe med juridisk bistand, når det kommer til spørgsmål om ligebehandling. Kerneområderne er retssager og voldgift.

Under sager med fyringer eller hvor uenighederne er store omkring lønforhold, kan der opstå mange situationer, der kræver en professionel håndtering. Her går vi professionelt og personligt ind og hjælper med sagen, som vi går i dybden med og arbejder ud fra med udgangspunkt i klientens behov. Det gælder både for klienter, der er virksomhed og ansat.

Kontakt os for hjælp ved ansættelsesret
Har du brug for hjælp til ansættelsesret eller ansættelsesforhold, er du velkommen til at ringe til os på telefon 62 21 21 24 eller skrive til os via kontaktformularen.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM ANSÆTTELSESRET?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.