ADVOKAT TIL SELSKABSRET OG VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE

Skal du oprette et selskab? Hos os kan du få kvalificeret hjælp inden for alt, der vedrører selskabsret. Skal du derfor oprette et aktie- eller anpartsselskab, interessentskab, kommanditselskab, andelsforening eller ideelle foreninger, kan vi hjælpe dig. Der er mange regler at forholde sig til, som vores erfarne jurister har stor erfaring og viden om.

Advokat med speciale i selskabsret
Når man driver en virksomhed, er det ikke usædvanligt, at der opstår problemer eller deciderede behov for ændringer i løbet af selskabets levetid. Det gælder uanset, om selskabet er i opstarts-, modnings- eller nedgangsfase. Konkrete eksempler kan være ansøgning om patent, omdannelse af virksomhedstype eller registrering af ny kapital.

Det kan også være, du har brug for juridisk rådgivning, fordi det er på tide, at selskabet skal overdrages til næste generation. Her tager vi hånd om sagen og dykker ned i de selskabsretlige og skatteretlige aspekter. Processen sørger vi naturligvis for bliver så gnidningsfri som muligt.

Uanset hvor stor eller hvilken type sag det er, er vores advokater klar til at hjælpe.

Advokat til virksomhedsoverdragelse
Har du en virksomhed, der skal overdrages til anden part? Hos Advokathuset Midtfyn A/S hjælper vores advokater med alt papirarbejde og rådgivning ved virksomhedsoverdragelse. Det gælder også alle de praktiske forhold, der kræver stillingtagen. Vi og vores advokater har stor erfaring med dette område og kan derfor bidrage med juridisk bistand om, hvilke modeller der passer til netop din virksomhed.

Virksomhedsoverdragelse er ikke nogen let sag, da der er mange regler og procedurer at sætte sig ind i. Vi hjælper med alt lige fra etablering og sikring af finansiering til forhandling om udarbejdelse af overdragelsesaftalen. Virksomheden er derfor i sikre hænder hos os.

Kontakt os i dag
Vil du gerne høre nærmere om den juridiske bistand vi kan give ved selskabsret, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 21 24 eller gennem kontaktformularen.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM SELSKABSRET OG VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.