ADVOKAT TIL FAMILIERET, DØDSBO OG ARVERET – ÆGTEPAGT, TESTAMENTE OG FORMUEHÅNDTERING

Det er rart at være vidende om, hvad der skal med formuen ved separation, skilsmisse eller dødsfald. Advokathuset Midtfyn A/S tilbyder juridisk hjælp ved planlægningen af, hvem der skal arve, hvis det på et tidspunkt skulle ske. Rådgivningen er altid personlig.

Testamentering af arv er ikke nemt og kan i nogle tilfælde være kompliceret særligt på grund af følelser. Vi stiller os derfor til rådighed omkring alt det formelle, så I er sikre på, at arven går til den eller de rette.

Det samme er gældende ved skilsmisse eller separation, hvis der opstår problemer om børnebidrag, ægtefællebidrag, forældremyndighed og enkepension. Vi går i dybden med sagen og tager udgangspunkt i din situation.

Arveretsadvokat
Vores advokater med speciale i arveret kan hjælpe med at oprette et testamente og udføre papirarbejdet, så det er gjort rigtigt. Sagen bliver behandlet effektivt og hurtigt, uden det går ud over det faglige niveau.

Rådgivning ved dødsbo
Der er mange følelser indblandet, når det kommer til en afdød pårørende. Der er mange praktiske forhold, et dødsbo der skal behandles og beslutninger om begravelse og andet, der skal tages stilling til. Hos Advokathuset Ringe A/S kan du få al den juridiske rådgivning, du har brug for i forbindelse dødsbobehandling.

Kontakt os ved spørgsmål eller hjælp
Kontakt os gerne i dag ved spørgsmål om eller hjælp til vores service inden for familie- og arveret. Vi kan kontaktes på 62 21 21 24 eller gennem kontaktformularen.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM FAMILIERET, DØDSBO OG ARVERET?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.