IMMATERIALRET – BRUGSMODELLER, PATENTER, VAREMÆRKER OG DESIGN

Har du et varemærke, et design eller måske et patent, du gerne vi sikre? Hvis det er tilfældet, er det meget vigtigt, at du gør det for at undgå kopiering. Vi er specialister, når det kommer til immaterielle rettigheder, og kan derfor hjælpe dig, hvis du har et eller flere af ovenstående, du gerne vil have hjælp til at sikre. Vi sætter os grundigt ind i sagerne, så du får en løsning, der passer til din virksomhed og det respektive produkt.

Få hjælp til patentsager

Har du ikke sikret dig i forhold til beskyttelse af dit produkt, kan det ende ud i, at din virksomheds produkter kopieres af andre. Som en yderligere konsekvens kan disse finde på at sælge samme produkt i en lavere kvalitet og til en lavere pris. Samlet set kan det give dig en tabt omsætning og en negativ effekt på din virksomheds omdømme.

Du kan heldigvis gøre noget ved det, hvis du har oplevet, at en virksomhed har kopieret dit produkt. Vores advokater kan hjælpe med juridisk bistand og sørge for, at du får retsforfulgt den respektive virksomhed samt sikret dit indkomstgrundlag. Dette tilbyder vi for alle typer af virksomheder.

Få kvalificeret hjælp
Vil du gerne høre mere om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig, når det kommer til immaterielle rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 21 24 eller skrive til os via vores kontaktformular.

ØNSKER DU NÆRMERE INFORMATION OM IMMATERIALRET?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.