ADVOKATHJÆLP TIL LANDBRUGETS RETSFORHOLD

Herregårde, godser og landbrug er komplekse virksomheder under evig forandring. Der er mange love og regler på området og kræver derfor dygtige juridiske rådgivere med viden på området. Love og regler ændrer sig hele tiden. Men med vores advokater ved hånden kan du koncentrere dig om din virksomhed, da de hele tiden holder sig opdateret på området. Vi og vores advokater er derfor kompetente til professionel håndtering af alle retsforhold inden for landbruget.

Vi har advokater med speciale i landbrugsret
Vores rådgivere og advokater kan bistå med hjælp til samtlige retsforhold i landbruget, herunder blandt andet køb og salg af landbrug, virksomhedsstrukturer, forretningsmæssige forhold i forbindelse med en handel, generationsskifte og meget andet.

Advokaterne hjælper med alt papirarbejdet og det formelle i forbindelse med sagerne og søger for, at alt foregår korrekt. Udover advokater med speciale i landbruget, har vi også advokater med speciale i andelsforeningsret og miljøretslige forhold, herunder EU-støtteordninger og betalingsrettigheder. Ønskes der rådgivning i forbindelse med større investeringer eller andre finansieringer, klarer vi også dette.

Vi er derfor behjælpelige på alle området af landbrugsret, uanset om du driver en herregård, et gods eller almindelig landbrugsejendom. Vi tager altid udgangspunkt i klienternes individuelle sager, så der kan gives hurtig behandling og god service.

Kontakt os i dag
Har du en sag, du gerne vil have hjælp til, eller ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte os på telefon 62 21 21 24 eller ved at benytte kontaktformularen.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM LANDBRUGETS RETSFORHOLD?

kontakt Advokathuset Midtfyn A/S på telefon 62 21 21 24.