FÅ GOD BEHANDLING VED INKASSO OG TVANGSAUKTION

Det er aldrig godt for en virksomhed med dårlige betalere. For kommer betalingen ikke som aftalt, kan det for virksomheden betyde, at man ikke kan betale egne kreditorer eller leverandører. Det kan ende i et dårligt forhold til disse samt betyde tabt indtjening og høje omkostninger.

Der er derfor ingen tvivl om, at det er vigtigt at inddrive forfaldne tilgodehavender, og at det skal ske hurtigt. Har du brug for hjælp til dette, stiller vi hos Advokathuset Midtfyn A/S os gerne til rådighed med vores kompetencer inden for advokathjælp ved inkasso.

Vi samarbejder med RKI Kreditinformation. Vi kan dermed registrere dårlige betalere uden at betale gebyr. Vi kan derfor lægge pres på de dårlige betalere ved at oplyse dem om, hvad risikoen er ved indberetning til RKI – eller ved blot at indberette dem, hvis det er bedste mulighed.

Advokat til inkasso
Hos Advokathuset Midtfyn A/S har vi en fast inkassoafdeling. Denne afdeling tager sig af alle sager inden for inkasso og tvangsauktion. Vi er heldige at have services, der skiller sig ud fra vores konkurrenter. Heriblandt inkasso til fast lav pris og gratis inkassoskrive samt rykker.

Vores advokater med speciale i inkasso er meget opsatte på at give en effektiv sagsbehandling, uanset om det drejer sig om mindre eller større tilgodehavender. Presset bliver altid lagt på debitor, så vores kunder får pengene hurtigst muligt.

Kontakt os om inkassobehandling og tvangsauktion
Vores advokater sidder klar til at snakke med dig, hvis du har en sag og tvangsauktion eller inkasso. Vi er effektive og kvalificerede og tager godt hånd om din sag. Ring gerne til os på telefon 62 21 21 24 eller benyt kontaktformularen.

ØNSKER DU AT HØRE NÆRMERE OM INKASSO OG TVANGSAUKTION?

Kontakt  uforpligtende vores inkassosekretær Ulla Hundstrup eller leder af inkassoafdelingen advokat Verner Sørensen for nærmere oplysninger og rådgivning på 6221 2124.